echipa dentalprofile nou

Cine suntem noi ?

Centrul de excelenta DENTAL PROFILE – a fost infiintat in anul 2000 de Dr. Dragos Slavescu
si dupa 15 ani de experienta avem certitudinea ca am dezvoltat un sistem dentar unic in Romania in ceea ce priveste serviciile, tehnologia, logistica si organizarea. Clinica noastra
va ofera o gama larga de servicii medicale la cele mai inalte standarde. Toate acestea
intr-o atmosfera calda, relaxanta si placuta. Echipa noastra de medici, este alaturi de dumneavoastra pentru a va reda sanatatea dentara si frumusetea zambetului. Intelegem fiecare nevoie si dorinta a pacientului, oferindu-i un tratament personalizat si ingrijire medicala la cel mai inalt nivel.
Prezentare Concept Dental Profile (download)

“Excelenta face diferenta”

— Dragos Slavescu

Concept Dental Profile

_Q9C0147

Dental Profile si-a inceput traiectul determinat si hotarit la inceputul anului 2000 cu o dezvoltare rapida si sustinuta,avind ca motto pentru angajatii sai “Excelenta face Diferenta”.

Inca de la inceput crearea unui concept unitar cu rezultate predictibile, consens si cursivitate, deoarece cerintele recuperarii estetice si functionale sunt tot mai exigente in vederea cresterii calitatii vietii pacientilor.

Astfel s-a nascut conceptul de Estetica Dento-Faciala si Corporala, o idee ce prevedea aparitia si evolutia conceptelor medicale de astazi.

In decursul timpului clinicienii Dental Profile au urmat un curs ascendent, specializandu-se in tehnici de ultima actualitate, vizand domeniile chirurgicale ( chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, chirurgie maxilo-faciala, chirurgie dento-alveolara, chirurgie parodontala), Estetica Dentara si Faciala , etc.

S-a implicat in cercetare, obtinand un Brevet de inventie in domeniul implantologiei orale si participand ca partener in proiecte de cercetare internationale si nationale , acestea avand ca finalitate elaborarea de tehnici noi chirurgicale ,dispozitive medicale si publicatii in reviste de specialitate de renume.

Implicarea Dental Profile in proiectele Presmed si President provine din necesitatea educarii si formarii tinerei generatii conform dictonului “ Investestind in Tineri, Investesti in Viitor”.

Dorim ca Dental Profile sa devina un ‘’ Instrument “ al coagularii preocuparii specialistilor pe aceasta tema complexa , Estetica Dento-Faciala, putand reprezenta un centru metodologic de referinta pentru reteaua de specialitate si partener de dialog pentru forurile internationale de profil

Echipa Noastra.

 • ”Dr.

  Dr. Dragos Slavescu

     Peste 15 de ani de experienta

  Medic chirurg si fondator Dental Profile

 • ”Dr.

  Dr. Dragos Gaitanaru

     Peste 10 ani de experienta

  Doctor generalis specializat in Ortodontie

 • ”Dr.

  Dr. Konstantina Merti

     Peste 2 ani de experienta

  Medic crescut de Dental Profile dupa bancile facultatii . Vizualizeata …Toti Medicii Nostri →

Conceptul de estetica dentofaciala si corporala

— Dental Profile